Cerere oferta creare magazin online la numarul de telefon

  0700 / 000 . 000


Beneficii pachet magazin online

Web design profesional

Deoarece prima impresie in fata clientilor dumneavoastra este data de web design-ul website-ului pe care-l detineti, echipa noastra alaturi de alti profesionisti in acest domeniu, poate si va ofera intr-un timp relativ scurt, 2-3 zile, un web design profesional.

CMS - Manager magazin

Platforma inteligenta de administrarea magazinului fara a fi nevotiti sa stiti web design sau programare. Puteti modifica oricand intr-o secunda orice informatie din magazinul dumneavoastra fara costuri.

Plata cu cardul

Plata online cu cardul ofera credibilitate mult mai ridicata a unui magazin online in fata clientului, prin afisarea unor branduri foarte cunoscute (visa, mastercard, etc.) si posibilitatea de achizitie mult mai rapida.

SEO Google on-site

SEO on-site se refera la folosirea unor standarde cerute de Google si nu numai, pentru o indexare corecta si rapida. Aceste standarde sunt: titlu pagina, url prietenos, meta taguri, taguri html, total cuvinte cheie targetate pe pagina, etc.

Web hosting

Toate proiectele dezvoltate de web design +plus beneficiaza de web hosting gratuit timp de 1 an de zile pentru o lansare rapida, siguranta si stabilitate.

Promovare online

Promovarea online facuta de echipa noastra acreditata Google, are rolul de a va aduce in cel mult 5 minute clientii potriviti pe website-ul dumneavoastra.

Cerere magazin online

Toate magazinele online dezvoltate de echipa noastra pentru dumneavoastra, beneficiaza de un voucher in valoare de 100 lei pentru promovare online prin Google Adwords.

 Formular cerere oferta

Cererea a fost trimisa cu succes.
Va rugam sa va treceti numele
Va rugam sa treceti numarul de telefon
Va rugam sa va treceti e-mailul
E-mailul nu este valid

Va rugam sa verificati toate campurile formularului!
The connection to the server timed out!

Propuneri recente pentru web design magazin online

Pentru a vizualiza toate modelele disponibile (peste 250), va rugam sa va logati in contul de client.

Cerere oferta creare magazin online la numarul de telefon

  0700 / 000 . 000


Ce spun clientii

"Am mai avut un website inainte, facut in 2 saptamani de alti baieti dar nu era deloc profesional si mereu trebuia sa platesc la fiecare text modificat. Cu ajutorul baietilor de la web design +plus am avut un nou website in 2 zile."
Danciu George, Global Media Print
"Recomand deoarece am primit un website perfect functional in care pot sa fac modificari cand vreau, web designul este unul placut si in 4 zile am putut sa incep sa ma promovez online cu noul website."
Stoica Marius, Atomic Drive
"Sunt la primul website, nu stiam mai nimic despre acest domeniu si normal ca am fost sceptic la inceput. Dupa 2 zile am primit website-ul si am inceput sa adaugam informatiile. Multumim totul este perfect."
Vulpe Adrian, Electro ComInstal